Leren wandbekleding

Creëer een eye-catcher in uw interieur. Met leren wandbekleding geeft u uw wand nét dat extra stukje luxe mee. Bij Etagon bent u gegarandeerd van eindeloze mogelijkheden. Kies zelf uw formaten, legpatronen en kleuren. Alles wordt aan de hand van uw wensen gemaakt. Wij zijn specialist op het gebied van leren wanden.

Leer voor op uw wand is een trend die niet meer weg te denken is. Met zes leersoorten in ruim 40 kleuren is er voor u ook een exclusief effect te creëren. Wij bieden service van begin tot eind. Dit begint bij het meedenken met de keuze voor het beste leer voor uw interieur. Daarnaast snijden wij onze eigen tegels en monteren we alles keurig netjes op locatie.

 

Mogelijkheden

Leren wandtegels zijn er in allerlei kleuren en maten.

Onze volledige collectie bestaat uit waterbuffelleer, runderleer en splitleer. Denk aan leren tegels met een rustieke uitstraling, craquelé of suède leer. Wij maken volledig maatwerk naar uw wensen. Indien gewenest geven we graag advies voor een leren wand in uw interieur.

Ons leer is geschikt voor wandbekleding op de muur, maar het leer kan ook op de openhaard of gashaard. Uiteraard kunt u ook deuren, trappen of vloeren bekleden.

Zodra u een leersoort en kleur heeft gekozen gaan we samen kijken naar het legpatroon van de leren tegels. Onze snijmachine zal de leren wandtegels op maat snijden. Gaat u voor een wildverband, rechtverband of juist voor een uniek samengesteld patroon? Deel uw ideeën met ons, wij denken graag met u mee.

Elk interieur is uniek, daar hoort een unieke leren wand bij. Onze collectie bestaat uit unieke leersoorten van over de hele wereld. Leer is een natuurproduct, dit zorgt ervoor dat uw leren wand ook uniek is.

Montage

Vooraf komen we uw leren wand graag inmeten, zodat we weten waar we rekening mee dienen te houden tijdens de montage.

Nadat u al uw wensen kenbaar heeft gemaakt maken wij een plan voor montage en plannen we montagedata in. Om de leren tegels zo goed mogelijk te kunnen plaatsen is een egale ondergrond essentieel. Deze zullen wij primeren en daarna plakken we de leren wandtegels op de ondergrond.

Zodra de montage afgerond is kunt u genieten van uw prachtige leren wand. Deze behoeft geen specifiek onderhoud, in de loop der jaren wordt leer alsmaar mooier.

Oog voor detail

Bij Etagon kijken we naar details. Uw interieur verdient deze details.

Zo kunt u denken aan leren tegels met een stiknaad of een exclusief patroon.

Deel uw ideeën voor uw luxe interieur met ons, wij maken uw dromen waar!

Neem contact op

Tel. 0416 – 76 09 40
info@etagon.nl

Zanddonkweg 6
5144 NX Waalwijk