Leren trap

Leren trapbekleding is ontzettend populair. Het is een natuurproduct met een exclusieve en unieke uitstraling. Perfect om uw trap dat onderscheidende karakter te geven.

Voor trappen gebruiken wij leer dat extra stevig is, zodat een lange levensduur gegarandeerd kan worden. Dit leer is uitstekend geschikt voor op trappen en is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Het leer dat wij gebruiken is waterbuffelleder. Dit is steviger dan runderleder, wat vaak in de meubelindustrie gebruikt wordt. Ons waterbuffelleer heeft een unieke uitstraling doordat de nerfstructuur en oneffenheden goed zichtbaar zijn. Door gebruik wordt het leer in de loop der jaren nog levendiger en is het nog beter zichtbaar dat het een natuurproduct betreft.

Wij bieden service van begin tot eind. Dit begint bij het meedenken met de keuze voor het beste leer voor uw interieur. Daarna komen we graag inmeten en gaan wij alle tredes één voor één op maat snijden. We komen daarna de trap monteren, gemiddeld doen we hier 1-2 dagen over. Zodra wij vertrekken kunt u direct van uw leren trapbekleding genieten.

Mogelijkheden

Kiest u voor een donkere of juist lichtere kleur? Met of zonder stootborden? Met of zonder print? De mogelijkheden zijn eindeloos. Onze ledercollectie biedt tal van mogelijkheden, allen gefocust op leren trapbekleding.

Graag nodigen wij u uit in onze showroom om samen uw leren trapbekleding uit te kiezen. Of we komen op locatie om u te vertellen over te mogelijkheden.

Samen maken we uw droomtrap.

Neem contact op

Tel. 0416 – 76 09 40
info@etagon.nl

Zanddonkweg 6
5144 NX Waalwijk