Leer op de haard

Creëer een eye-catcher in uw interieur. Met leer als wandbekleding geeft u uw haard nét dat extra stukje luxe mee.

Bij Etagon bent u gegarandeerd van eindeloze mogelijkheden. Kies zelf uw formaten, legpatronen en kleuren. Alles wordt aan de hand van uw wensen gemaakt. Leer voor op uw wand is een trend die niet meer weg te denken is. Met diverse leersoorten in ruim 40 kleuren is er voor u ook een exclusief effect te creëren. Wij bieden service van begin tot eind. Dit begint bij het meedenken met de keuze voor het beste leer voor uw interieur. Daarnaast snijden wij onze eigen tegels en monteren we alles keurig netjes op locatie.

Na het plaatsen van leer op uw haard rest u niets anders dan ervan te genieten. De leren tegels zijn onderhoudsvrij en hebben een jarenlange levensduur.

Alle soorten haarden

Leer op de wand is uniek binnen de interieurwereld. Leder is een natuurproduct en heeft prachtige eigenschappen. Toch is het goed om te weten wat er wel en niet mogelijk is op het gebied van leren wandbekleding. Ons leer heeft een natuurlijke werking, dit wil zeggen dat temperatuurschommelingen en luchtvochtigheid in een ruimte effect hebben op het leer.

Wij monteren al vele jaren leer op haarden en weten inmiddels wat wel en niet kan. Onze expertise op het gebied van leer in het interieur zorgt ervoor dat u een prachtige leren wand in uw huis krijgt. Ons leer is geschikt voor gashaarden, elektrische haarden, houtgestookte haarden, open haarden, tunnelhaarden en gesloten haarden.

Neem contact op

Tel. 0416 – 76 09 40 info@etagon.nl Zanddonkweg 6 5144 NX Waalwijk