Leren wand

Leren wand

Een leren wand in huis geeft stijl en klasse aan uw interieur!
Een verrijking en opwaardering van huis en interieur! Dat doet een leren wand met uw inrichting. U zult merken dat zo’n wand een enorme aantrekkingskracht heeft op uw gasten. Dat begint met ‘WAUUW’! om daarna de leren wand met twee handen vast te pakken. En dat mag gerust, want naast een leren vloer is uiteraard ook een leren (lederen) wand prima schoon te maken en te onderhouden.

Niet alleen een leren wand heeft stijl!
De exclusieve mogelijkheden van een leren wand kunt een-op-een meenemen in andere ontwerpideeën en uitwerkingen in uw interieur. Zo kunt u bij Etagon, naast leren vloeren ook terecht voor leren vloerkleden/karpetten, leren huiden, heel mooie leren zuilen en leren trappen. Alles volledig naar wens ontworpen, geproduceerd, gelegd en/of onderhouden.

Een leren wand met onbeperkte mogelijkheden?
Jazeker, want ondanks dat we u nu ‘maar’ 50 uitvoeringen aan kunnen bieden, kunt u met een leren wand onbeperkt verder gaan ‘fantaseren’ met maatvoering en uitvoering. Dan komt ‘onbeperkt’ wel heel erg dichtbij, toch? Kijk eens op onze pagina ‘kleuren en prints, wellicht dat uw leren wand al begint te leven in uw gedachten voor uw woonkamer, uw slaapkamer of misschien wel uw keuken, want er is natuurlijk geen beperking in toepassingen, daar is het materiaal te robuust en te mooi voor!

Een leren wand blijf je aanraken!
Kom eens kijken in onze showroom naar zo’n ontegenzeggelijk mooie, warme en exclusieve leren wand. We moeten de eerste gasten nog binnen krijgen die niet direct hun handen ertegenaan leggen en het koesteren als een breekbare wanddecoratie. We hebben, naast mooie voorbeelden van leren wanden ook diverse displays met leermonsters, leren vloeren, huiden, zuilen en kleurvoorbeelden. En u mag alles aanraken! Laat uw fantasie, onder het genot van een kopje koffie, gerust zijn werk doen.