Leren vloer

Leren vloer

U bent benieuwd naar een leren vloer?
Een leren vloer is een verrijking van uw interieur. De fijne eigenschappen van leer worden al eeuwenlang veel plezier ingezet, dus waarom niet voor een vloer! Het doorleefde karakter van een leren (of lederen) vloer geeft kracht aan uw inrichting dus … wat zou dit voor uitstraling kunnen hebben in een chique winkel of -horecagelegenheid? Het slijtvaste karakter staat een intensief gebruik zeker niet in de weg, daar is zo’n vloer wel aan gewend!

Maak indruk op uw gasten met een leren vloer
Die vloer … is dat echt leer? Een veelgehoorde vraag, met direct daarna steevast een buiging … om te voelen! De warme uitstraling, de geur en vooral het ‘doorleefde’ effect van een leren vloer lijkt bijna respect af te dwingen, en terecht! Het gebruik van leer in uw interieur (ook voor een wand of vloerkleed) is niet zomaar een trend. Het is een blijvende ontwikkeling op het gebied van leergebruik voor een interieur. Een leren vloer combineert schoonheid, comfort en een stoere functionaliteit.

Een vloer van leer is toch heel besmettelijk?
We gebruiken leer – vanwege zijn slijtvaste karakter – om mee te lopen, maar we vergeten soms de vele andere mooie eigenschappen van dit heerlijk, robuuste, sterke en levendige materiaal. Denk ook eens bij een leren vloer aan zijn brandwerende eigenschappen, de geweldig goede geluidsisolerende voordelen en de fantastische combinatie met uw vloerverwarming.

Een leren vloer heeft onbeperkte mogelijkheden
‘Onbeperkt’ is wel een heel stoere uitspraak, zult u denken? Maar als u bekijkt welke variaties een leren vloer biedt, de vele uitvoeringen, motieven en kleuren in combinatie met een maatvoering en uitvoering naar wens, dan wordt exclusiviteit eerder regel dan uitzondering. Elke vloer wordt persoonlijk, naar eigen (of ons gezamenlijke ontwerp) op maat gemaakt en door Etagon gelegd. Want we kunnen uw leren vloer niet alleen ontwerpen, produceren en leggen, maar ook onderhouden als u dat wilt. Kom eens langs in onze showroom en laat u inspireren door de mogelijkheden van leer.