De leren vloer, een onstuitbare trend!

De leren vloer, een onstuitbare trend!

Een blijvende trend in uw interieur! De ontwikkelingen op het gebied van leer & interieur maken het mogelijk om functionaliteit, schoonheid en comfort van dit prachtige, exclusieve materiaal te combineren. Het geeft karakter en exclusiviteit aan uw woning, kantoor of winkel. Laat onze showroom u inspireren … voor optimale exclusiviteit!

Uniek, onderscheidend en exclusief

De warmte, de geur en de exclusiviteit van een leren vloer is altijd uniek en onderscheidend. En dan hebben we het nog niet over de functionaliteit. Een leren vloer is zacht en warm, slijtvast en onderhoudsvriendelijk, geluiddempend, brandvertragend en combineert perfect en op een ‘natuurlijke’ manier met een vloerverwarming.

Breed assortiment!

Maar liefst 50 uitvoeringen kunnen we u bieden. Tel daarbij op een onbeperkte maatvoering en uitvoering … dan zal inspiratie geen probleem zijn! De vloeren worden gemaakt uit speciaal door ons geselecteerde leersoorten, uiteraard met respect voor het milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen. De collectie bestaat uit leer dat speciaal gelooid is met hete wax. Dat maakt deze vloer zeer slijtvast en geschikt voor intensief gebruik. Een robuuste, stoere uitstraling, verkrijgbaar in diverse dessins, kleuren en uitvoeringen.

Onbegrensde mogelijkheden, van idee tot onderhoud

Elke vloer heeft een authentieke uitstraling en wordt – exclusief voor u – op maat gemaakt en gelegd. We helpen u graag bij het ontwerp en de uitwerking, zodat het geheel naar uw smaak wordt uitgevoerd, gelegd en eventueel onderhouden.