Leren tegels kopen

Leren tegels kopen voor vloer of wand?

leren-tegels-kopen

U kunt bij Etagon rechtstreeks uw leren tegels kopen, als particulier en retailer! Een leren vloer of wand is zeer comfortabel, heel erg mooi en gemakkelijk te onderhouden. Leren tegels zijn zeer vriendelijk voor de akoestiek, ze zijn zeer geschikt om op een vloerverwarming te worden gelegd en zijn ook nog eens brandvertragend. Daarbij geeft een leren vloer of wand een exclusief tintje aan uw interieur.

Een leren vloer ligt dichterbij dan u denkt!

Het is wellicht niet het eerste waar u denkt als u op zoek bent naar een nieuwe vloer of wand. De meeste interieurwinkels hebben geen leer in hun collectie – onbekend maakt vaak onbemind – dus leren tegels kopen wordt dan vanzelf geen onderdeel van uw keuzemenu. Het leer dat wij gebruiken is uitermate geschikt voor intensief gebruik. Dit 100% buffelleer is speciaal gelooid en zo slijtvast afgewerkt dat het zelfs in winkel- en horecagelegenheden wordt gebruikt.

Kan ik leren tegels kopen … en zelf leggen?

Wij leveren rechtstreeks aan zowel particulieren, bedrijven (horeca en winkels) als aan de tussenhandel, de vloer- en interieurwinkels dus. De tegels worden allemaal naar wens op maat gemaakt en u hebt de keuze uit 5 dessins en 6 kleuren. De vloeren worden gemaakt uit speciaal door ons geselecteerde leer, uiteraard met respect voor het milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen. De tegels zijn zeer flexibel en dus ook zeer gemakkelijk (naadloos) zelf te leggen, maar uiteraard willen wij dit ook graag voor u doen.

Een leren vloer gaat met de tijd steeds meer leven

Door het dagelijks gebruik kunnen uiteraard krassen in uw vloer ontstaan en ook uw meubels laten soms kleine afdrukken achter, maar dat geldt ook voor veel andere vloersoorten. Het voordeel van een leren vloer is echter dat deze sporen geen invloed hebben op de slijtage van het leer. Uw leren vloer gaat er zelfs steeds meer van leven en krijgt een robuuster karakter.

Onderhoud van een leren vloer

De leren tegels zijn bijzonder vriendelijk in onderhoud. U kunt ze gewoon stofzuigen en afnemen met een vochtige doek, dat is in principe voldoende. Daarbij kunnen wij speciaal ontwikkelde onderhoudsproducten leveren om uw vloer in optimale staat te houden. Hiermee blijft het leer hygiƫnisch, schoon en bovenal, heel mooi! U kunt dus met een gerust hart leren tegels kopen! Nieuwsgierig? Maak vrijblijvend een afspraak en kom eens langs in onze uitgebreide showroom!