Wanden

De leren wand, een blikvanger in uw interieur!

De ontwikkelingen op het gebied van leer & interieur maken het mogelijk om functionaliteit, schoonheid en comfort van dit prachtige, exclusieve materiaal te combineren. Het geeft karakter aan uw woning, kantoor of winkel. Laat u inspireren in onze showroom, voor optimale exclusiviteit!

Uniek, onderscheidend en exclusief

De warmte en exclusiviteit van een leren wand is altijd uniek en onderscheidend. Het creëert een “WAUW” effect in uw woning.

Breed assortiment!

Maar liefst 50 uitvoeringen kunnen we u bieden. Tel daarbij op een onbeperkte maatvoering en uitvoering … dan zal inspiratie geen probleem zijn! De vloeren worden gemaakt uit speciaal door ons geselecteerde leersoorten, uiteraard met respect voor het milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen.
De collectie bestaat uit waterbuffel-leer die speciaal gelooid is met hete wax. Dat maakt deze vloer zeer slijtvast en geschikt voor intensief gebruik. Een robuuste, stoere uitstraling, verkrijgbaar in diverse dessins, kleuren en uitvoeringen.

Onbegrensde mogelijkheden, van idee tot onderhoud

Elke wand heeft een authentieke uitstraling en wordt – exclusief voor u – op maat gemaakt. We helpen u graag bij het ontwerp en de uitwerking, zodat het geheel naar uw eigen smaak wordt uitgevoerd en geplaatst.